膜乳化技術 : その特性と利用 <総説>

日本食品科学工学会誌 Volume 48 Issue 3 Page 169-175 published_at 2001-03-15
アクセス数 : 608
ダウンロード数 : 769

今月のアクセス数 : 0
今月のダウンロード数 : 0
File
NSKKK_48_169.pdf 2.18 MB 種類 : fulltext
Title ( jpn )
膜乳化技術 : その特性と利用 <総説>
Title ( eng )
Membrane Emulsification Method and Its Application
Creator
Source Title
日本食品科学工学会誌
Volume 48
Issue 3
Start Page 169
End Page 175
NDC
Domestic arts and sciences [ 590 ]
Language
jpn
Resource Type journal article
Publisher
日本食品科学工学会
Date of Issued 2001-03-15
Publish Type Version of Record
Access Rights open access
Source Identifier
[ISSN] 1341-027X
[NCID] AN10467499
[URI] http://www.journalarchive.jst.go.jp/japanese/jnlabstract_ja.php?cdjournal=nskkk1995&cdvol=48&noissue=3&startpage=169