家庭科における食情報に関する学習内容と指導方法の検討 : 高等学校「家庭基礎」における授業の設計
学部・附属学校共同研究紀要 Issue 36
Page 397-404
published_at 2008-03-20
アクセス数 : 1238 件
ダウンロード数 : 297 件
今月のアクセス数 : 1 件
今月のダウンロード数 : 1 件
この文献の参照には次のURLをご利用ください : https://doi.org/10.15027/23194
File |
13465104_36_397.pdf
716 KB
種類 :
fulltext
|
Title ( jpn ) |
家庭科における食情報に関する学習内容と指導方法の検討 : 高等学校「家庭基礎」における授業の設計
|
Title ( eng ) |
The study on the contents and methods about food information of Home Economics : the lesson plan in senior high school general subject "basic home economics"
|
Creator |
Kayashima Tomoko
Kinoshita Mizuho
Sato Atsuko
|
Source Title |
学部・附属学校共同研究紀要
THE ANNALS OF EDUCATIONAL RESEARCH
|
Issue | 36 |
Start Page | 397 |
End Page | 404 |
Journal Identifire |
[PISSN] 1346-5104
[EISSN] 2435-9041
[NCID] AA11551679
|
NDC |
Education [ 370 ]
|
Language |
jpn
|
Resource Type | departmental bulletin paper |
Publisher |
広島大学学部・附属学校共同研究機構
|
Date of Issued | 2008-03-20 |
Publish Type | Version of Record |
Access Rights | open access |
Source Identifier |
[ISSN] 1346-5104
[NCID] AA11551679
|