家庭科における食情報に関する学習内容と指導方法の検討 : 高等学校「家庭基礎」における授業の設計

学部・附属学校共同研究紀要 Issue 36 Page 397-404 published_at 2008-03-20
アクセス数 : 1237
ダウンロード数 : 296

今月のアクセス数 : 0
今月のダウンロード数 : 0
File
13465104_36_397.pdf 716 KB 種類 : fulltext
Title ( jpn )
家庭科における食情報に関する学習内容と指導方法の検討 : 高等学校「家庭基礎」における授業の設計
Title ( eng )
The study on the contents and methods about food information of Home Economics : the lesson plan in senior high school general subject "basic home economics"
Creator
Kayashima Tomoko
Kinoshita Mizuho
Sato Atsuko
Source Title
学部・附属学校共同研究紀要
THE ANNALS OF EDUCATIONAL RESEARCH
Issue 36
Start Page 397
End Page 404
Journal Identifire
[PISSN] 1346-5104
[EISSN] 2435-9041
[NCID] AA11551679
NDC
Education [ 370 ]
Language
jpn
Resource Type departmental bulletin paper
Publisher
広島大学学部・附属学校共同研究機構
Date of Issued 2008-03-20
Publish Type Version of Record
Access Rights open access
Source Identifier
[ISSN] 1346-5104
[NCID] AA11551679