水分制御がピッツァ生地のレオロジー特性およびピッツァクラストの食感に及ぼす影響
アクセス数 : 123 件
ダウンロード数 : 284 件
今月のアクセス数 : 1 件
今月のダウンロード数 : 10 件
この文献の参照には次のURLをご利用ください : https://ir.lib.hiroshima-u.ac.jp/00054455
File | |
File | |
File | |
Title ( jpn ) |
水分制御がピッツァ生地のレオロジー特性およびピッツァクラストの食感に及ぼす影響
|
Title ( eng ) |
Effect of water control on the rheological properties of pizza dough and the texture of pizza crust
|
Creator |
Matsumoto Akane
|
Language |
jpn
|
Resource Type | doctoral thesis |
Access Rights | open access |
Dissertation Number | 甲第9198号 |
Degree Name | |
Date of Granted | 2023-03-23 |
Degree Grantors |
広島大学
Hiroshima University
|