Effects of soy protein isolate and soy peptide preload on gastric emptying rate and postprandial glycemic control in healthy humans
アクセス数 : 167 件
ダウンロード数 : 151 件
今月のアクセス数 : 6 件
今月のダウンロード数 : 0 件
この文献の参照には次のURLをご利用ください : https://ir.lib.hiroshima-u.ac.jp/00053225
ファイル情報(添付) |
k8973_1.pdf
205 KB
種類 :
抄録・要旨
|
ファイル情報(添付) |
k8973_2.pdf
149 KB
種類 :
抄録・要旨
|
ファイル情報(添付) |
k8973_3.pdf
933 KB
種類 :
全文
|
タイトル ( eng ) |
Effects of soy protein isolate and soy peptide preload on gastric emptying rate and postprandial glycemic control in healthy humans
|
タイトル ( jpn ) |
大豆たんぱく質と大豆ペプチドの食前摂取が健康成人の胃排出速度と食後血糖値に及ぼす影響
|
作成者 |
上岡 はつみ
|
言語 |
英語
|
資源タイプ | 博士論文 |
権利情報 |
© The Author(s) 2022. Open Access This article is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License, which permits use, sharing, adaptation, distribution and reproduction in any medium or format, as long as you give appropriate credit to the original author(s) and the source, provide a link to the Creative Commons licence, and indicate if changes were made. The images or other third party material in this article are included in the article’s Creative Commons licence, unless indicated otherwise in a credit line to the material. If material is not included in the article’s Creative Commons licence and your intended use is not permitted by statutory regulation or exceeds the permitted use, you will need to obtain permission directly from the copyright holder. To view a copy of this licence, visit http:// creat iveco mmons. org/ licen ses/ by/4. 0/. The Creative Commons Public Domain Dedication waiver (http:// creativecommons. org/ publi cdoma in/ zero/1. 0/) applies to the data made available in this article, unless otherwise stated in a credit line to the data.
|
出版タイプ | Not Applicable (or Unknown)(適用外。または不明) |
アクセス権 | オープンアクセス |
収録物識別子 |
Journal of Physiological Anthropology (2022) 41:25
[DOI] https://doi.org/10.1186/s40101-022-00299-9
|
学位授与番号 | 甲第8973号 |
学位名 | |
学位授与年月日 | 2022-08-29 |
学位授与機関 |
広島大学
|