Development of hurdle technology using plant extracts for control of foodborne pathogens
アクセス数 : 253 件
ダウンロード数 : 168 件
今月のアクセス数 : 7 件
今月のダウンロード数 : 9 件
この文献の参照には次のURLをご利用ください : https://ir.lib.hiroshima-u.ac.jp/00050315
File |
k8305_1.pdf
499 KB
種類 :
abstract
|
File |
k8305_2.pdf
492 KB
種類 :
abstract
|
File |
k8305_4.pdf
480 KB
種類 :
summary
|
Title ( eng ) |
Development of hurdle technology using plant extracts for control of foodborne pathogens
|
Title ( jpn ) |
食中毒細菌を防御する植物抽出液を用いたハードルテクノロジーの開発
|
Creator |
Kayira Tabitha Mlowoka
|
Descriptions |
内容の要約
|
Language |
eng
|
Resource Type | doctoral thesis |
Access Rights | open access |
Dissertation Number | 甲第8305号 |
Degree Name | |
Date of Granted | 2020-09-04 |
Degree Grantors |
広島大学
|