Quantification of the ω5- and γ-gliadin content in wheat flour and rat plasma with an enzyme-linked immunosorbent assay using antibodies specific to their IgE-binding epitopes
Allergology International 68 巻 1 号
112-113 頁
2019-01 発行
アクセス数 : 762 件
ダウンロード数 : 221 件
今月のアクセス数 : 0 件
今月のダウンロード数 : 0 件
この文献の参照には次のURLをご利用ください : https://ir.lib.hiroshima-u.ac.jp/00047028
ファイル情報(添付) |
AI_68_112.pdf
240 KB
種類 :
全文
|
タイトル ( eng ) |
Quantification of the ω5- and γ-gliadin content in wheat flour and rat plasma with an enzyme-linked immunosorbent assay using antibodies specific to their IgE-binding epitopes
|
作成者 |
Nouma Hitomi
Ogino Ryohei
Morita Eishin
|
収録物名 |
Allergology International
|
巻 | 68 |
号 | 1 |
開始ページ | 112 |
終了ページ | 113 |
内容記述 |
This work was supported in part by a Grant-in-Aid for Scientific Research from the Ministry of Education, Culture, Sports, Science, and Technology, Japan (No. 16K08371).
Supplementary data related to this article can be found at https://doi.org/10.1016/j.alit.2018.04.012.
|
NDC分類 |
医学 [ 490 ]
|
言語 |
英語
|
資源タイプ | 学術雑誌論文 |
出版者 |
Japanese Society of Allergology
|
発行日 | 2019-01 |
権利情報 |
Copyright © 2018, Japanese Society of Allergology. Production and hosting by Elsevier B.V. This is an open access article under the CC BY-NC-ND license (http://creativecommons.org/ licenses/by-nc-nd/4.0/).
|
出版タイプ | Version of Record(出版社版。早期公開を含む) |
アクセス権 | オープンアクセス |
収録物識別子 |
[ISSN] 1323-8930
[DOI] 10.1016/j.alit.2018.04.012
[DOI] https://doi.org/10.1016/j.alit.2018.04.012
|