Quantification of the ω5- and γ-gliadin content in wheat flour and rat plasma with an enzyme-linked immunosorbent assay using antibodies specific to their IgE-binding epitopes

Allergology International 68 巻 1 号 112-113 頁 2019-01 発行
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ファイル情報(添付)
AI_68_112.pdf 240 KB 種類 : 全文
タイトル ( eng )
Quantification of the ω5- and γ-gliadin content in wheat flour and rat plasma with an enzyme-linked immunosorbent assay using antibodies specific to their IgE-binding epitopes
作成者
Nouma Hitomi
Ogino Ryohei
Morita Eishin
収録物名
Allergology International
68
1
開始ページ 112
終了ページ 113
内容記述
This work was supported in part by a Grant-in-Aid for Scientific Research from the Ministry of Education, Culture, Sports, Science, and Technology, Japan (No. 16K08371).
Supplementary data related to this article can be found at https://doi.org/10.1016/j.alit.2018.04.012.
NDC分類
医学 [ 490 ]
言語
英語
資源タイプ 学術雑誌論文
出版者
Japanese Society of Allergology
発行日 2019-01
権利情報
Copyright © 2018, Japanese Society of Allergology. Production and hosting by Elsevier B.V. This is an open access article under the CC BY-NC-ND license (http://creativecommons.org/ licenses/by-nc-nd/4.0/).
出版タイプ Version of Record(出版社版。早期公開を含む)
アクセス権 オープンアクセス
収録物識別子
[ISSN] 1323-8930
[DOI] 10.1016/j.alit.2018.04.012
[DOI] https://doi.org/10.1016/j.alit.2018.04.012