Anaphylaxis provoked by ingestion of hydrolyzed fish collagen probably induced by epicutaneous sensitization
Allergology International 65 巻 4 号
474-476 頁
2016-10 発行
アクセス数 : 691 件
ダウンロード数 : 209 件
今月のアクセス数 : 6 件
今月のダウンロード数 : 3 件
この文献の参照には次のURLをご利用ください : https://ir.lib.hiroshima-u.ac.jp/00047025
ファイル情報(添付) |
AI_65_474.pdf
499 KB
種類 :
全文
|
タイトル ( eng ) |
Anaphylaxis provoked by ingestion of hydrolyzed fish collagen probably induced by epicutaneous sensitization
|
作成者 |
Fujimoto Wataru
Fukuda Mikiko
Yamamoto Takahiro
Tanaka Akira
|
収録物名 |
Allergology International
|
巻 | 65 |
号 | 4 |
開始ページ | 474 |
終了ページ | 476 |
NDC分類 |
医学 [ 490 ]
|
言語 |
英語
|
資源タイプ | 学術雑誌論文 |
出版者 |
Japanese Society of Allergology
|
発行日 | 2016-10 |
権利情報 |
Copyright © 2016, Japanese Society of Allergology. Production and hosting by Elsevier B.V. This is an open access article under the CC BY-NC-ND license (http://creativecommons.org/ licenses/by-nc-nd/4.0/).
|
出版タイプ | Version of Record(出版社版。早期公開を含む) |
アクセス権 | オープンアクセス |
収録物識別子 |
[ISSN] 1323-8930
[DOI] 10.1016/j.alit.2016.03.012
[PMID] 27569115
[DOI] https://doi.org/10.1016/j.alit.2016.03.012
|