Anaphylaxis provoked by ingestion of hydrolyzed fish collagen probably induced by epicutaneous sensitization

Allergology International 65 巻 4 号 474-476 頁 2016-10 発行
アクセス数 : 701
ダウンロード数 : 210

今月のアクセス数 : 1
今月のダウンロード数 : 0
ファイル情報(添付)
AI_65_474.pdf 499 KB 種類 : 全文
タイトル ( eng )
Anaphylaxis provoked by ingestion of hydrolyzed fish collagen probably induced by epicutaneous sensitization
作成者
Fujimoto Wataru
Fukuda Mikiko
Yamamoto Takahiro
Tanaka Akira
収録物名
Allergology International
65
4
開始ページ 474
終了ページ 476
NDC分類
医学 [ 490 ]
言語
英語
資源タイプ 学術雑誌論文
出版者
Japanese Society of Allergology
発行日 2016-10
権利情報
Copyright © 2016, Japanese Society of Allergology. Production and hosting by Elsevier B.V. This is an open access article under the CC BY-NC-ND license (http://creativecommons.org/ licenses/by-nc-nd/4.0/).
出版タイプ Version of Record(出版社版。早期公開を含む)
アクセス権 オープンアクセス
収録物識別子
[ISSN] 1323-8930
[DOI] 10.1016/j.alit.2016.03.012
[PMID] 27569115
[DOI] https://doi.org/10.1016/j.alit.2016.03.012