Fish oil omega-3 polyunsaturated fatty acids attenuate oxidative stress-induced DNA damage in vascular endothelial cells
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抄録・要旨
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種類 :
全文
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タイトル ( eng ) |
Fish oil omega-3 polyunsaturated fatty acids attenuate oxidative stress-induced DNA damage in vascular endothelial cells
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タイトル ( jpn ) |
オメガ3系多価不飽和脂肪酸は血管内皮細胞におけるDNA損傷を軽減する
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作成者 |
坂井 千恵美
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言語 |
英語
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資源タイプ | 博士論文 |
権利情報 |
© 2017 Sakai et al. This is an open access article distributed under the terms of the Creative Commons Attribution License, which permits unrestricted use, distribution, and reproduction in any medium, provided the original author and source are credited.
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出版タイプ | Not Applicable (or Unknown)(適用外。または不明) |
アクセス権 | オープンアクセス |
収録物識別子 |
Sakai C, Ishida M, Ohba H, Yamashita H, Uchida H, Yoshizumi M, et al. (2017) Fish oil omega-3 polyunsaturated fatty acids attenuate oxidative stress-induced DNA damage in vascular endothelial cells. PLoS ONE 12(11): e0187934.
[DOI] https://doi.org/10.1371/journal.pone.0187934
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学位授与番号 | 乙第4339号 |
学位名 | |
学位授与年月日 | 2018-01-25 |
学位授与機関 |
広島大学
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