魚類のからだのつくりを学ぶためのニボシの活用

アクセス数 : 1101
ダウンロード数 : 3502

今月のアクセス数 : 3
今月のダウンロード数 : 4
ファイル情報(添付)
タイトル ( jpn )
魚類のからだのつくりを学ぶためのニボシの活用
タイトル ( eng )
An Application of Dried Sardine for Observing Fish Morphology
作成者
鳥越 兼治
収録物名
広島大学大学院教育学研究科紀要. 第二部, 文化教育開発関連領域
Bulletin of the Graduate School of Education, Hiroshima University. Part. II, Arts and science education
61
開始ページ 25
終了ページ 28
抄録
A method of observing internal and external morphology of dried sardine is described. In addition, the result of lesson practice using this material in cultural education at Hiroshima University is reported.
著者キーワード
dried sardine
external morphology
internal morphology
fish
ニボシ
外部形態
内部形態
魚類
NDC分類
教育 [ 370 ]
言語
日本語
資源タイプ 紀要論文
出版者
広島大学大学院教育学研究科
発行日 2012-12-21
出版タイプ Version of Record(出版社版。早期公開を含む)
アクセス権 オープンアクセス
収録物識別子
[ISSN] 1346-5554
[NCID] AA11618725