魚類のからだのつくりを学ぶためのニボシの活用
広島大学大学院教育学研究科紀要. 第二部, 文化教育開発関連領域 Issue 61
Page 25-28
published_at 2012-12-21
アクセス数 : 1101 件
ダウンロード数 : 3502 件
今月のアクセス数 : 3 件
今月のダウンロード数 : 4 件
この文献の参照には次のURLをご利用ください : https://doi.org/10.15027/33979
File |
BullGradSchEduc-HiroshimaUniv-Part2_61_25.pdf
368 KB
種類 :
fulltext
|
Title ( jpn ) |
魚類のからだのつくりを学ぶためのニボシの活用
|
Title ( eng ) |
An Application of Dried Sardine for Observing Fish Morphology
|
Creator |
Torigoe Kenji
|
Source Title |
広島大学大学院教育学研究科紀要. 第二部, 文化教育開発関連領域
Bulletin of the Graduate School of Education, Hiroshima University. Part. II, Arts and science education
|
Issue | 61 |
Start Page | 25 |
End Page | 28 |
Abstract |
A method of observing internal and external morphology of dried sardine is described. In addition, the result of lesson practice using this material in cultural education at Hiroshima University is reported.
|
Keywords |
dried sardine
external morphology
internal morphology
fish
ニボシ
外部形態
内部形態
魚類
|
NDC |
Education [ 370 ]
|
Language |
jpn
|
Resource Type | departmental bulletin paper |
Publisher |
広島大学大学院教育学研究科
|
Date of Issued | 2012-12-21 |
Publish Type | Version of Record |
Access Rights | open access |
Source Identifier |
[ISSN] 1346-5554
[NCID] AA11618725
|