魚類のからだのつくりを学ぶためのニボシの活用

アクセス数 : 1101
ダウンロード数 : 3502

今月のアクセス数 : 3
今月のダウンロード数 : 4
File
Title ( jpn )
魚類のからだのつくりを学ぶためのニボシの活用
Title ( eng )
An Application of Dried Sardine for Observing Fish Morphology
Creator
Torigoe Kenji
Source Title
広島大学大学院教育学研究科紀要. 第二部, 文化教育開発関連領域
Bulletin of the Graduate School of Education, Hiroshima University. Part. II, Arts and science education
Issue 61
Start Page 25
End Page 28
Abstract
A method of observing internal and external morphology of dried sardine is described. In addition, the result of lesson practice using this material in cultural education at Hiroshima University is reported.
Keywords
dried sardine
external morphology
internal morphology
fish
ニボシ
外部形態
内部形態
魚類
NDC
Education [ 370 ]
Language
jpn
Resource Type departmental bulletin paper
Publisher
広島大学大学院教育学研究科
Date of Issued 2012-12-21
Publish Type Version of Record
Access Rights open access
Source Identifier
[ISSN] 1346-5554
[NCID] AA11618725