清酒の熟成に関与する香気成分およびその生成機構に関する研究

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File
diss_ko5043.pdf 2.16 MB 種類 : fulltext
Title ( jpn )
清酒の熟成に関与する香気成分およびその生成機構に関する研究
Creator
Isogai Atsuko
NDC
Manufactures [ 580 ]
Language
jpn
Resource Type doctoral thesis
Rights
Copyright(c) by Author
Access Rights open access
Source Identifier
Isogai, A. Utsunomiya, H. Kanda, R. Iwata, H. Changes in the Aroma Compounds of Sake during Aging. J. Agric. Food Chem. 2005, 53, 4118-4123. references
磯谷敦子, 宇都宮仁, 岩田博. 清酒の熟成によるソトロンおよびフルフラールの変化, 醸協. 2004, 99, 374-380. references
磯谷敦子, 宇都宮仁, 神田涼子, 岩田博. 中野成美. 市販酒の老香に関与する香気成分,醸協. 2006, 101, 125-131. references
Isogai, A. Kanda, R. Hiraga, Y. Nishimura, T. Iwata, H. Goto-Yamamoto, N. Screening and Identification of Precursor Compounds of Dimethyltrisulfide (DMTS) in Japanese Sake. J. Agric. Food Chem. 2009, 54, 2479-2483. references
[DOI] http://dx.doi.org/10.1021/jf047933p references
[DOI] http://dx.doi.org/10.1021/jf802582p references
Dissertation Number 甲第5043号
Degree Name
Date of Granted 2009-09-30
Degree Grantors
広島大学