清酒の熟成に関与する香気成分およびその生成機構に関する研究
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File |
diss_ko5043.pdf
2.16 MB
種類 :
fulltext
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Title ( jpn ) |
清酒の熟成に関与する香気成分およびその生成機構に関する研究
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Creator |
Isogai Atsuko
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NDC |
Manufactures [ 580 ]
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Language |
jpn
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Resource Type | doctoral thesis |
Rights |
Copyright(c) by Author
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Access Rights | open access |
Source Identifier |
Isogai, A. Utsunomiya, H. Kanda, R. Iwata, H. Changes in the Aroma Compounds of Sake during Aging. J. Agric. Food Chem. 2005, 53, 4118-4123.
references
磯谷敦子, 宇都宮仁, 岩田博. 清酒の熟成によるソトロンおよびフルフラールの変化, 醸協. 2004, 99, 374-380.
references
磯谷敦子, 宇都宮仁, 神田涼子, 岩田博. 中野成美. 市販酒の老香に関与する香気成分,醸協. 2006, 101, 125-131.
references
Isogai, A. Kanda, R. Hiraga, Y. Nishimura, T. Iwata, H. Goto-Yamamoto, N. Screening and Identification of Precursor Compounds of Dimethyltrisulfide (DMTS) in Japanese Sake. J. Agric. Food Chem. 2009, 54, 2479-2483.
references
[DOI] http://dx.doi.org/10.1021/jf047933p
references
[DOI] http://dx.doi.org/10.1021/jf802582p
references
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Dissertation Number | 甲第5043号 |
Degree Name | |
Date of Granted | 2009-09-30 |
Degree Grantors |
広島大学
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