誘電特性を利用した食品加工プロセスの非破壊・連続測定 <総説>

日本食品科学工学会誌 Volume 51 Issue 3 Page 109-114 published_at 2004-03-15
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File
NSKKK_51_109.pdf 1.43 MB 種類 : fulltext
Title ( jpn )
誘電特性を利用した食品加工プロセスの非破壊・連続測定 <総説>
Title ( eng )
Non-destructive and Continuous Measurement of Food Process Using Dielectric Properties
Creator
Source Title
日本食品科学工学会誌
Volume 51
Issue 3
Start Page 109
End Page 114
Descriptions
平成15年度日本食品科学工学会奨励賞
NDC
Domestic arts and sciences [ 590 ]
Language
jpn
Resource Type journal article
Publisher
日本食品科学工学会
Date of Issued 2004-03-15
Publish Type Version of Record
Access Rights open access
Source Identifier
[ISSN] 1341-027X
[NCID] AN10467499
[URI] http://www.journalarchive.jst.go.jp/japanese/jnlabstract_ja.php?cdjournal=nskkk1995&cdvol=51&noissue=3&startpage=109