膜乳化 (Membrane Emulsification Method) <技術用語解説>

日本食品科学工学会誌 Volume 44 Issue 7 Page 531-532 published_at 1997-07-15
アクセス数 : 638
ダウンロード数 : 153

今月のアクセス数 : 4
今月のダウンロード数 : 3
File
NSKKK_44_531.pdf 861 KB 種類 : fulltext
Title ( jpn )
膜乳化 (Membrane Emulsification Method) <技術用語解説>
Creator
Source Title
日本食品科学工学会誌
Volume 44
Issue 7
Start Page 531
End Page 532
NDC
Domestic arts and sciences [ 590 ]
Language
jpn
Resource Type journal article
Publisher
日本食品科学工学会
Date of Issued 1997-07-15
Publish Type Version of Record
Access Rights open access
Source Identifier
[ISSN] 1341-027X
[NCID] AN10467499
[URI] http://www.journalarchive.jst.go.jp/japanese/jnlabstract_ja.php?cdjournal=nskkk1995&cdvol=44&noissue=7&startpage=531