Studies on functional properties of peptides derived from meat proteins : Antioxidant and antihypertensive activities(Department of Bioresource Science and Technology)
生物圏科学 : 広島大学大学院生物圏科学研究科紀要 Volume 42
Page 65-67
published_at 2003-11-30
アクセス数 : 999 件
ダウンロード数 : 92 件
今月のアクセス数 : 4 件
今月のダウンロード数 : 2 件
この文献の参照には次のURLをご利用ください : https://ir.lib.hiroshima-u.ac.jp/00016143
File |
KJ00000705027.pdf
232 KB
種類 :
fulltext
|
Title ( eng ) |
Studies on functional properties of peptides derived from meat proteins : Antioxidant and antihypertensive activities(Department of Bioresource Science and Technology)
|
Creator |
Saiga Ai
|
Source Title |
生物圏科学 : 広島大学大学院生物圏科学研究科紀要
Journal of the Graduate School of Biosphere Science, Hiroshima University
|
Volume | 42 |
Start Page | 65 |
End Page | 67 |
Keywords |
peptide
protein hydrolysate
antioxidant activity
angiotensin I-converitng enzyme inhibitory activity
by-product
|
Descriptions |
博士学位論文要旨
|
NDC |
Zoology [ 480 ]
|
Language |
eng
|
Resource Type | departmental bulletin paper |
Publisher |
広島大学大学院生物圏科学研究科
国立情報学研究所
|
Date of Issued | 2003-11-30 |
Publish Type | Version of Record |
Access Rights | open access |
Source Identifier |
[ISSN] 1348-1371
[NCID] AA11768091
|