Studies on functional properties of peptides derived from meat proteins : Antioxidant and antihypertensive activities(Department of Bioresource Science and Technology)

アクセス数 : 999
ダウンロード数 : 92

今月のアクセス数 : 4
今月のダウンロード数 : 2
ファイル情報(添付)
KJ00000705027.pdf 232 KB 種類 : 全文
タイトル ( eng )
Studies on functional properties of peptides derived from meat proteins : Antioxidant and antihypertensive activities(Department of Bioresource Science and Technology)
作成者
Saiga Ai
収録物名
生物圏科学 : 広島大学大学院生物圏科学研究科紀要
Journal of the Graduate School of Biosphere Science, Hiroshima University
42
開始ページ 65
終了ページ 67
著者キーワード
peptide
protein hydrolysate
antioxidant activity
angiotensin I-converitng enzyme inhibitory activity
by-product
内容記述
博士学位論文要旨
NDC分類
動物学 [ 480 ]
言語
英語
資源タイプ 紀要論文
出版者
広島大学大学院生物圏科学研究科
国立情報学研究所
発行日 2003-11-30
出版タイプ Version of Record(出版社版。早期公開を含む)
アクセス権 オープンアクセス
収録物識別子
[ISSN] 1348-1371
[NCID] AA11768091