Isolation, Characterization, and Applications of Lectins from Edible Red Algae
アクセス数 : 4 件
ダウンロード数 : 6 件
今月のアクセス数 : 4 件
今月のダウンロード数 : 6 件
この文献の参照には次のURLをご利用ください : https://ir.lib.hiroshima-u.ac.jp/00055999
File |
k9614_1.pdf
192 KB
種類 :
abstract
|
File |
k9614_2.pdf
312 KB
種類 :
abstract
|
File |
k9614_4.pdf
254 KB
種類 :
summary
|
Title ( eng ) |
Isolation, Characterization, and Applications of Lectins from Edible Red Algae
|
Title ( jpn ) |
食用紅藻由来レクチンの単離、性状評価および応用に関する研究
|
Creator |
Buendia Kathleen Kay Marundan
|
Descriptions |
内容の要約
|
Language |
eng
|
Resource Type | doctoral thesis |
Access Rights | open access |
Dissertation Number | 甲第9614号 |
Degree Name | |
Date of Granted | 2024-06-25 |
Degree Grantors |
広島大学
Hiroshima University
|