Development of Extracting Methods to Improve Nutritional Compounds in Germinated Brown Rice
アクセス数 : 34 件
ダウンロード数 : 28 件
今月のアクセス数 : 1 件
今月のダウンロード数 : 1 件
この文献の参照には次のURLをご利用ください : https://ir.lib.hiroshima-u.ac.jp/00055513
File |
k9512_1.pdf
212 KB
種類 :
abstract
|
File |
k9512_2.pdf
115 KB
種類 :
abstract
|
File |
k9512_3.pdf
1.87 MB
種類 :
fulltext
|
Title ( eng ) |
Development of Extracting Methods to Improve Nutritional Compounds in Germinated Brown Rice
|
Title ( jpn ) |
発芽玄米に由来する栄養成分を向上する抽出方法の開発に関する研究
|
Creator |
Hasan Mehedi
|
Language |
eng
|
Resource Type | doctoral thesis |
Access Rights | open access |
Dissertation Number | 甲第9512号 |
Degree Name | |
Date of Granted | 2024-03-23 |
Degree Grantors |
広島大学
Hiroshima University
|