還元水あめのガラス転移温度の解明と食感制御への利用
アクセス数 : 115 件
ダウンロード数 : 234 件
今月のアクセス数 : 2 件
今月のダウンロード数 : 15 件
この文献の参照には次のURLをご利用ください : https://ir.lib.hiroshima-u.ac.jp/00054457
File |
k9200_1.pdf
520 KB
種類 :
abstract
|
File |
k9200_2.pdf
512 KB
種類 :
abstract
|
File |
k9200_4.pdf
516 KB
種類 :
summary
|
Title ( jpn ) |
還元水あめのガラス転移温度の解明と食感制御への利用
|
Title ( eng ) |
Glass transition temperature of hydrogenated starch hydrolyasates and impact on the texture control of food
|
Creator |
Kashiwakura Yuichi
|
Descriptions |
内容の要約
|
Language |
jpn
|
Resource Type | doctoral thesis |
Access Rights | open access |
Dissertation Number | 甲第9200号 |
Degree Name | |
Date of Granted | 2023-03-23 |
Degree Grantors |
広島大学
Hiroshima University
|