Influence of Tri-Saturated Glycerides on Crystallization and Melting Behavior of Coconut Oil
アクセス数 : 262 件
ダウンロード数 : 142 件
今月のアクセス数 : 5 件
今月のダウンロード数 : 7 件
この文献の参照には次のURLをご利用ください : https://ir.lib.hiroshima-u.ac.jp/00050368
File |
k8362_1.pdf
527 KB
種類 :
abstract
|
File |
k8362_2.pdf
491 KB
種類 :
abstract
|
File |
k8362_4.pdf
508 KB
種類 :
summary
|
Title ( eng ) |
Influence of Tri-Saturated Glycerides on Crystallization and Melting Behavior of Coconut Oil
|
Title ( jpn ) |
ココナッツ油の結晶化および融解挙動におよぼす単一飽和酸型トリグリセリドの影響
|
Creator |
Mahisanunt Busakorn
|
Descriptions |
内容の要約
|
Language |
eng
|
Resource Type | doctoral thesis |
Access Rights | open access |
Dissertation Number | 甲第8362号 |
Degree Name | |
Date of Granted | 2020-09-18 |
Degree Grantors |
広島大学
|