Development of an eating evaluation sheet for determining the food form that can be safely eaten by dysphagia patients
アクセス数 : 402 件
ダウンロード数 : 797 件
今月のアクセス数 : 7 件
今月のダウンロード数 : 14 件
この文献の参照には次のURLをご利用ください : https://ir.lib.hiroshima-u.ac.jp/00050295
File |
k8283_1.pdf
738 KB
種類 :
abstract
|
File |
k8283_2.pdf
261 KB
種類 :
abstract
|
File |
k8283_3.pdf
1.14 MB
種類 :
fulltext
|
Title ( jpn ) |
Development of an eating evaluation sheet for determining the food form that can be safely eaten by dysphagia patients
|
Title ( eng ) |
摂食嚥下障害者が安全に摂取できる食形態判定のための食事観察評価表の開発
|
Creator |
Shimizu Mitsuko
|
Language |
jpn
|
Resource Type | doctoral thesis |
Publish Type | Not Applicable (or Unknown) |
Access Rights | open access |
Dissertation Number | 甲第8283号 |
Degree Name | |
Date of Granted | 2020-08-27 |
Degree Grantors |
広島大学
|