Characterization of the traditional sake yeast Hiroshima no. 6 and its application to sake yeast cross-breeding.
アクセス数 : 445 件
ダウンロード数 : 396 件
今月のアクセス数 : 4 件
今月のダウンロード数 : 8 件
この文献の参照には次のURLをご利用ください : https://ir.lib.hiroshima-u.ac.jp/00049456
File |
k8159_1.pdf
243 KB
種類 :
abstract
|
File |
k8159_2.pdf
220 KB
種類 :
abstract
|
File |
k8159_3.pdf
1.87 MB
種類 :
fulltext
|
Title ( eng ) |
Characterization of the traditional sake yeast Hiroshima no. 6 and its application to sake yeast cross-breeding.
|
Title ( jpn ) |
清酒酵母広島6号の特性解析及び新規清酒酵母育種への活用
|
Creator |
Yamasaki Risa
|
Language |
eng
|
Resource Type | doctoral thesis |
Publish Type | Not Applicable (or Unknown) |
Access Rights | open access |
Dissertation Number | 甲第8159号 |
Degree Name | |
Date of Granted | 2020-03-23 |
Degree Grantors |
広島大学
|