第3章 味噌

日本食およびその素材の健康機能性開発 Page 48-55 published_at 2016-05
アクセス数 : 741
ダウンロード数 : 312

今月のアクセス数 : 1
今月のダウンロード数 : 2
File
RDWFJFFM_2016_48_Watanabe.pdf 1.6 MB 種類 : fulltext
Title ( jpn )
第3章 味噌
Creator
Source Title
日本食およびその素材の健康機能性開発
Research and Development of Wellness Functions of "Japanese Food" and its Food Materials
Start Page 48
End Page 55
Descriptions
渡邊敦光(2016) 「第II編 加工食品別機能 第3章 味噌」 矢沢一良(監修) 『日本食およびその素材の健康機能性開発』 シーエムシー出版 pp.48-55
NDC
Medical sciences [ 490 ]
Language
jpn
Resource Type book
Publisher
シーエムシー出版
Date of Issued 2016-05
Publish Type Version of Record
Access Rights open access
Source Identifier
[ISBN] 9784781311579