第3章 味噌
日本食およびその素材の健康機能性開発
Page 48-55
published_at 2016-05
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File |
RDWFJFFM_2016_48_Watanabe.pdf
1.6 MB
種類 :
fulltext
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Title ( jpn ) |
第3章 味噌
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Creator | |
Source Title |
日本食およびその素材の健康機能性開発
Research and Development of Wellness Functions of "Japanese Food" and its Food Materials
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Start Page | 48 |
End Page | 55 |
Descriptions |
渡邊敦光(2016) 「第II編 加工食品別機能 第3章 味噌」 矢沢一良(監修) 『日本食およびその素材の健康機能性開発』 シーエムシー出版 pp.48-55
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NDC |
Medical sciences [ 490 ]
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Language |
jpn
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Resource Type | book |
Publisher |
シーエムシー出版
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Date of Issued | 2016-05 |
Publish Type | Version of Record |
Access Rights | open access |
Source Identifier |
[ISBN] 9784781311579
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