Studies on the brewing properties of rice for high-quality sake brewing
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抄録・要旨
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種類 :
抄録・要旨
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タイトル ( eng ) |
Studies on the brewing properties of rice for high-quality sake brewing
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タイトル ( jpn ) |
高品質清酒醸造のための原料米の酒造適性に関する研究
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作成者 |
安澤 義彦
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NDC分類 |
農業 [ 610 ]
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言語 |
英語
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資源タイプ | 博士論文 |
出版タイプ | Not Applicable (or Unknown)(適用外。または不明) |
アクセス権 | オープンアクセス |
収録物識別子 |
Yoshihiko Anzawa, Yoshihito Nabekura, Kenji Satoh, Yuko Satoh, Satomi Ohno, Tsutomu Watanabe, Mitsuoki Kaneoke, Kazunori Kume, Masaki Mizunuma, Ken-ichi Watanabe, Kazuaki Katsumata, and Dai Hirata; Polishing Properties of Sake Rice Koshitanrei for High-Quality Sake Brewing.; Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry, 77(10), 2160-2165 (2013). (doi: 10.1271/bbb.130515)
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Yoshihiko Anzawa, Kenji Satoh, Yuko Satoh, Satomi Ohno, Tsutomu Watanabe, Kazuaki Katsumata, Kazunori Kume, Ken-ichi Watanabe, Masaki Mizunuma, and Dai Hirata; Late-Maturing Cooking Rice Sensyuraku Has Excellent Properties, Equivalent to Sake Rice, for High-Quality Sake Brewing.; Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry, 78(11), 1954-1962 (2014). (doi: 10.1080/09168451.2014.930329)
~を参照している
[URI] https://www.jstage.jst.go.jp/article/bbb/77/10/77_130515/_article
~を参照している
[PMID] 25351334
~を参照している
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学位授与番号 | 甲第6499号 |
学位名 | |
学位授与年月日 | 2014-09-25 |
学位授与機関 |
広島大学
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