Studies on the brewing properties of rice for high-quality sake brewing

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タイトル ( eng )
Studies on the brewing properties of rice for high-quality sake brewing
タイトル ( jpn )
高品質清酒醸造のための原料米の酒造適性に関する研究
作成者
安澤 義彦
NDC分類
農業 [ 610 ]
言語
英語
資源タイプ 博士論文
出版タイプ Not Applicable (or Unknown)(適用外。または不明)
アクセス権 オープンアクセス
収録物識別子
Yoshihiko Anzawa, Yoshihito Nabekura, Kenji Satoh, Yuko Satoh, Satomi Ohno, Tsutomu Watanabe, Mitsuoki Kaneoke, Kazunori Kume, Masaki Mizunuma, Ken-ichi Watanabe, Kazuaki Katsumata, and Dai Hirata; Polishing Properties of Sake Rice Koshitanrei for High-Quality Sake Brewing.; Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry, 77(10), 2160-2165 (2013). (doi: 10.1271/bbb.130515) ~を参照している
Yoshihiko Anzawa, Kenji Satoh, Yuko Satoh, Satomi Ohno, Tsutomu Watanabe, Kazuaki Katsumata, Kazunori Kume, Ken-ichi Watanabe, Masaki Mizunuma, and Dai Hirata; Late-Maturing Cooking Rice Sensyuraku Has Excellent Properties, Equivalent to Sake Rice, for High-Quality Sake Brewing.; Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry, 78(11), 1954-1962 (2014). (doi: 10.1080/09168451.2014.930329) ~を参照している
[URI] https://www.jstage.jst.go.jp/article/bbb/77/10/77_130515/_article ~を参照している
[PMID] 25351334 ~を参照している
学位授与番号 甲第6499号
学位名
学位授与年月日 2014-09-25
学位授与機関
広島大学