清酒老香の主成分 dimethyl trisulfide の生成を制御する因子に関する研究
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Title ( jpn ) |
清酒老香の主成分 dimethyl trisulfide の生成を制御する因子に関する研究
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Creator |
Sasaki Kei
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Descriptions |
内容の要約
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NDC |
Manufactures [ 580 ]
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Language |
jpn
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Resource Type | doctoral thesis |
Rights |
Copyright(c) by Author
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Access Rights | open access |
Source Identifier |
Sasaki, K., Nishibori, N., Kanai, M., Isogai, A., Yamada, O., Goto-Yamamoto, N., Fujii, T. Statistical analysis of sake-preparation conditions and dimethyl trisulfide formation. J. Biosci. Bioeng.,(2014年1月9日受理), DOI information: 10.1016/j.jbiosc.2014.01.005
references
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Dissertation Number | 甲第6447号 |
Degree Name | |
Date of Granted | 2014-03-23 |
Degree Grantors |
広島大学
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