清酒老香の主成分 dimethyl trisulfide の生成を制御する因子に関する研究

アクセス数 : 895
ダウンロード数 : 720

今月のアクセス数 : 2
今月のダウンロード数 : 2
File
k6447_4.pdf 243 KB 種類 : summary
File
k6447_1.pdf 276 KB 種類 : abstract
File
k6447_2.pdf 190 KB 種類 : abstract
Title ( jpn )
清酒老香の主成分 dimethyl trisulfide の生成を制御する因子に関する研究
Creator
Sasaki Kei
Descriptions
内容の要約
NDC
Manufactures [ 580 ]
Language
jpn
Resource Type doctoral thesis
Rights
Copyright(c) by Author
Access Rights open access
Source Identifier
Sasaki, K., Nishibori, N., Kanai, M., Isogai, A., Yamada, O., Goto-Yamamoto, N., Fujii, T. Statistical analysis of sake-preparation conditions and dimethyl trisulfide formation. J. Biosci. Bioeng.,(2014年1月9日受理), DOI information: 10.1016/j.jbiosc.2014.01.005 references
Dissertation Number 甲第6447号
Degree Name
Date of Granted 2014-03-23
Degree Grantors
広島大学