Relationship between physical parameters and chemical composition in banana fruits during ripening
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ファイル情報(添付) |
diss_ko1092.pdf
36.6 MB
種類 :
全文
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タイトル ( eng ) |
Relationship between physical parameters and chemical composition in banana fruits during ripening
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タイトル ( jpn ) |
追熟中のバナナ果実の物理的パラメーターと化学的成分との関係
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作成者 |
児島 清秀
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内容記述 |
CONTENTS / p2
Chapter I,General Introduction / p4 Chapter II,Novel technique for measuring tissue firmness within tomato(Lycopersicon esculentum Mill.)fruit. / p12 Chapter III,Physical measurement of firmness of banana fruit pulp:determination of optimum conditions for measurement. / p27 Chapter IV,Fruit Softening of Banana:correlation among stress-relaxation parameters,cell wall components and starch during ripening. / p40 Chapter V,General Discussion / p56 Chapter VI,Acknowledgement / p65 Chapter VII,References / p66 |
NDC分類 |
農業 [ 610 ]
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言語 |
英語
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資源タイプ | 博士論文 |
権利情報 |
Copyright(c) by Author
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出版タイプ | Not Applicable (or Unknown)(適用外。または不明) |
アクセス権 | オープンアクセス |
学位授与番号 | 甲第1092号 |
学位名 | |
学位授与年月日 | 1993-03-03 |
学位授与機関 |
広島大学
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