食事の楽しさと唾液性質の解析から食育指導を目指して

学部・附属学校共同研究紀要 Issue 36 Page 275-278 published_at 2008-03-20
アクセス数 : 1252
ダウンロード数 : 569

今月のアクセス数 : 7
今月のダウンロード数 : 8
File
13465104_36_275.pdf 383 KB 種類 : fulltext
Title ( jpn )
食事の楽しさと唾液性質の解析から食育指導を目指して
Title ( eng )
Assessment of saliva components related to palatability of school lunch for the promotion of healthy eating
Creator
Shiba Y.
Iwasa Y.
Source Title
学部・附属学校共同研究紀要
THE ANNALS OF EDUCATIONAL RESEARCH
Issue 36
Start Page 275
End Page 278
Journal Identifire
[PISSN] 1346-5104
[EISSN] 2435-9041
[NCID] AA11551679
NDC
Education [ 370 ]
Language
jpn
Resource Type departmental bulletin paper
Publisher
広島大学学部・附属学校共同研究機構
Date of Issued 2008-03-20
Publish Type Version of Record
Access Rights open access
Source Identifier
[ISSN] 1346-5104
[NCID] AA11551679