食事の楽しさと唾液性質の解析から食育指導を目指して
学部・附属学校共同研究紀要 Issue 36
Page 275-278
published_at 2008-03-20
アクセス数 : 1252 件
ダウンロード数 : 569 件
今月のアクセス数 : 7 件
今月のダウンロード数 : 8 件
この文献の参照には次のURLをご利用ください : https://doi.org/10.15027/23180
File |
13465104_36_275.pdf
383 KB
種類 :
fulltext
|
Title ( jpn ) |
食事の楽しさと唾液性質の解析から食育指導を目指して
|
Title ( eng ) |
Assessment of saliva components related to palatability of school lunch for the promotion of healthy eating
|
Creator |
Shiba Y.
Iwasa Y.
|
Source Title |
学部・附属学校共同研究紀要
THE ANNALS OF EDUCATIONAL RESEARCH
|
Issue | 36 |
Start Page | 275 |
End Page | 278 |
Journal Identifire |
[PISSN] 1346-5104
[EISSN] 2435-9041
[NCID] AA11551679
|
NDC |
Education [ 370 ]
|
Language |
jpn
|
Resource Type | departmental bulletin paper |
Publisher |
広島大学学部・附属学校共同研究機構
|
Date of Issued | 2008-03-20 |
Publish Type | Version of Record |
Access Rights | open access |
Source Identifier |
[ISSN] 1346-5104
[NCID] AA11551679
|