広島大学水畜産学部紀要
8 巻
2 号
1969-12-30 発行
ISSN:0440-8756
発行元:広島大学水畜産学部
広島大学水畜産学部
PP. -
虹鱒卵の生化学的研究 : I. 蛋白質の電気泳動的研究
Nakagawa Heisuke Tsuchida Yasuhiko
PP. 77 - 84
Scanning electron microscopy of the hen's egg shell
藤井 俊策 田村 達堂
PP. 85 - 98
Fundamental studies on the digestion in the domestic fowl V : Effect of grit on the chemical composition of gizzard.
山谷 洋二 大谷 勲
PP. 99 - 104
A study on the flavor components of meat and meat products II. : Low-boiling compounds in barrow's subcutaneous fat depot and fresh lean pork
上 隆保 大泰司 諭 林 修一
PP. 105 - 117
Composition of market milk in Fukuyama
吉田 繁
PP. 119 - 122
Deacidification of hydrolysis solution by trioctylamine
保坂 秀明 伊藤 多賀司
PP. 123 - 136