食卓で学ぶ甲殻類のからだのつくり : エビ・カニ・シャコ類の教材化に関する研究

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File
AA11618725_56_17.pdf 1.74 MB 種類 : fulltext
Title ( jpn )
食卓で学ぶ甲殻類のからだのつくり : エビ・カニ・シャコ類の教材化に関する研究
Title ( eng )
A Method for Observing Crustacean External Morphology on Dining Table : With a result on prawns, crabs, and squillas
Creator
Torigoe Kenji
Source Title
広島大学大学院教育学研究科紀要. 第二部, 文化教育開発関連領域
Bulletin of the Graduate School of Education, Hiroshima University. Part. II, Arts and science education
Issue 56
Start Page 17
End Page 22
Abstract
External morphologies of three major edible crustaceans, prawns, crabs, and squillas, are described and compared. Additionally, an example of summary of observation results is shown. The possible availability of crustaceans in education is discussed.
Keywords
Crustacea
morphology
observation
educational material
甲殻類
体制
観察
教材
NDC
Education [ 370 ]
Language
jpn
Resource Type departmental bulletin paper
Publisher
広島大学大学院教育学研究科
Date of Issued 2007-12-28
Publish Type Version of Record
Access Rights open access
Source Identifier
[ISSN] 1346-5554
[NCID] AA11618725