Influences of Different Types of Dietary Fibers to The Fermentation in The Intestinal Flora
アクセス数 : 531 件
ダウンロード数 : 284 件
今月のアクセス数 : 0 件
今月のダウンロード数 : 0 件
この文献の参照には次のURLをご利用ください : https://ir.lib.hiroshima-u.ac.jp/00046045
File |
k7461_1.pdf
107 KB
種類 :
abstract
|
File |
k7461_2.pdf
181 KB
種類 :
abstract
|
File |
k7461_3.pdf
580 KB
種類 :
fulltext
|
Title ( eng ) |
Influences of Different Types of Dietary Fibers to The Fermentation in The Intestinal Flora
|
Title ( jpn ) |
食物繊維の違いが腸内細菌叢における発酵に与える影響
|
Creator |
Nagano Akiko
|
Language |
eng
|
Resource Type | doctoral thesis |
Publish Type | Not Applicable (or Unknown) |
Access Rights | open access |
Dissertation Number | 甲第7461号 |
Degree Name | |
Date of Granted | 2018-02-22 |
Degree Grantors |
広島大学
|