脂質の構造と物性 : 食品物理学の立場から

アクセス数 : 1167
ダウンロード数 : 2222

今月のアクセス数 : 6
今月のダウンロード数 : 3
File
JGradSchBiospSciHU_48_77.pdf 3.35 MB 種類 : fulltext
Title ( jpn )
脂質の構造と物性 : 食品物理学の立場から
Title ( eng )
Property-Function Relationships in Food Lipids- a review from Food Biophysics
Creator
Sato Kiyotaka
Source Title
生物圏科学 : 広島大学大学院生物圏科学研究科紀要
Journal of the Graduate School of Biosphere Science, Hiroshima University
Volume 48
Start Page 77
End Page 94
NDC
Medical sciences [ 490 ]
Language
jpn
Resource Type departmental bulletin paper
Publisher
広島大学大学院生物圏科学研究科
Date of Issued 2009-12-25
Publish Type Version of Record
Access Rights open access
Source Identifier
[ISSN] 1348-1371
[NCID] AA11768091
[NAID] 120005319656