食卓で学ぶ甲殻類のからだのつくり : エビ・カニ・シャコ類の教材化に関する研究

アクセス数 : 2780
ダウンロード数 : 35635

今月のアクセス数 : 17
今月のダウンロード数 : 113
ファイル情報(添付)
AA11618725_56_17.pdf 1.74 MB 種類 : 全文
タイトル ( jpn )
食卓で学ぶ甲殻類のからだのつくり : エビ・カニ・シャコ類の教材化に関する研究
タイトル ( eng )
A Method for Observing Crustacean External Morphology on Dining Table : With a result on prawns, crabs, and squillas
作成者
鳥越 兼治
収録物名
広島大学大学院教育学研究科紀要. 第二部, 文化教育開発関連領域
Bulletin of the Graduate School of Education, Hiroshima University. Part. II, Arts and science education
56
開始ページ 17
終了ページ 22
抄録
External morphologies of three major edible crustaceans, prawns, crabs, and squillas, are described and compared. Additionally, an example of summary of observation results is shown. The possible availability of crustaceans in education is discussed.
著者キーワード
Crustacea
morphology
observation
educational material
甲殻類
体制
観察
教材
NDC分類
教育 [ 370 ]
言語
日本語
資源タイプ 紀要論文
出版者
広島大学大学院教育学研究科
発行日 2007-12-28
出版タイプ Version of Record(出版社版。早期公開を含む)
アクセス権 オープンアクセス
収録物識別子
[ISSN] 1346-5554
[NCID] AA11618725