広島大学水畜産学部紀要
8巻
2号
1969-12-30 発行
ISSN:0440-8756
発行元:広島大学水畜産学部
虹鱒卵の生化学的研究 : I. 蛋白質の電気泳動的研究
Nakagawa, Heisuke; Tsuchida, Yasuhiko;
PP. 77 - 84
Scanning electron microscopy of the hen's egg shell
藤井 俊策; 田村 達堂;
PP. 85 - 98
Fundamental studies on the digestion in the domestic fowl V : Effect of grit on the chemical composition of gizzard.
山谷 洋二; 大谷 勲;
PP. 99 - 104
A study on the flavor components of meat and meat products II. : Low-boiling compounds in barrow's subcutaneous fat depot and fresh lean pork
上 隆保; 大泰司 諭; 林 修一;
PP. 105 - 117
Composition of market milk in Fukuyama
吉田 繁;
PP. 119 - 122
Deacidification of hydrolysis solution by trioctylamine
保坂 秀明; 伊藤 多賀司;
PP. 123 - 136
広島大学水畜産学部;
PP.