広島大学生物生産学部紀要
19巻
2号
1980-12-25 発行
ISSN:0387-7647
発行元:広島大学生物生産学部
うどん,そーめん,そばおよび中華そばのクッキング速度式に関する研究
Kubota, Kiyoshi; Omura, Keiko; Fujimoto, Makiko; Suzuki, Kanichi; Hosaka, Hideaki;
PP. 121 - 132
砂糖,食塩および脱脂粉乳水溶液の密度および粘度の温度,濃度関係式
Kubota, Kiyoshi; Matsumoto, Toshiya; Kurisu, Shingo; Suzuki, Kanichi; Hosaka, Hideaki;
PP. 133 - 145
振動流動層を用いた真空乾燥における熱効率の研究
Fujigami, Asao; Suzuki, Kanichi; Kubota, Kiyoshi; Hosaka, Hideaki;
PP. 147 - 154
長期間(9年)凍結保存した鶏精液の受精結果について
Watanabe, Moriyuki; Terada, Takato;
PP. 155 - 159
鶏の排卵に伴う卵胞スチグマ組織の構造的変化の知見補遺
Fujii, Shunsaku; Yoshimura, Yukimori; Tamura, Tatsudo;
PP. 161 - 176
An Examination on Effective Drying Surface Area of Cellulous Foods
保坂 秀明; 伊原 潔; 久保田 清; 鈴木 寛一;
PP. 177 - 181
Interaction between Meat Protein and Soybean Protein : Effect of Heating on SDS Polyacrylamid Gel Electrophoresis Patterns
志賀 勝治;
PP. 183 - 190
Comparison in Coefficient of Fatness of File-fish, N. modestus, between Exuberant and Relatively Sparse Populations
角田 俊平;
PP. 191 - 197
Life Cycle of Alella macrotrachelus (Copepoda) Parasitic on Cultured Black Sea-bream
河東 勝康; 室賀 清邦; 伊澤 邦彦; 笠原 正五郎;
PP. 199 - 214
New Device of the High Speed Surface Larva Net with the Result of Test Operation
林 知夫; 高橋 正雄; 宮林 豊; 福浦 吉行; 郷 秋雄; 竹野 兵馬;
PP. 215 - 220
The Development Process and its Factors of Laying Hen Farming in Japan
杉山 和男;
PP. 221 - 241
Microscopical Observation and Microphotography of Phytoplankton on Board of the Research Vessel
佐々田 憲;
PP. 243 - 255
Effect of Various Chemical Treatments on the Structure and In vitro Digestibility of Rice Hulls
山谷 洋二; 谷口 幸三; 大谷 勲;
PP. 257 - 264
Effect of Alkali-treatment on Rumen Digestion of Low-quality Roughages
山谷 洋二; 谷口 幸三; 大谷 勲;
PP. 265 - 273
広島大学生物生産学部 ;
PP.