広島大学生物生産学部紀要
18巻
1号
1979-07-16 発行
ISSN:0387-7647
発行元:広島大学生物生産学部
大豆の浸漬,蒸煮速度に関する研究
Kubota, Kiyoshi;
PP. 1 - 9
各種食品の各種化学的,物理的処理における経験的速度式の設定に関する研究
Kubota, Kiyoshi;
PP. 11 - 30
Erwinia carotovora subsp.carotovoraの菌体外及び菌体内エキソペクテートリアーゼ
Hatanaka, Chitoshi; Kegoya, Yomiko; Imamura, Tsuneaki;
PP. 31 - 42
燐酸アンモン投与による乳牛ケトージスの発病実験
Yoshida, Shigeru; Yamaashi, Kiyoshi;
PP. 43 - 53
魚醤油の製造に関する研究
Miyazawa, Keisuke; LE, Chuong Van; Ito, Keijl; Matsumoto, Fumio;
PP. 55 - 63
7種海藻中における第4級アンモニウム塩基の分布
Hori, Kanji; Yamamoto, Takahiro; Miyazawa, Keisuke; Ito, Keijl;
PP. 65 - 73
On the Food Habits of the Dragonets, Genus Callionymus : I. Food Habits of Callionymus punctatus LANGSDORFF
角田 俊平; 具島 健二; 中井 和夫; 尾串 好隆; 村上 豊;
PP. 75 - 83
On the Length-Weight Relationship of the File-fish, Navodon modestus
角田 俊平;
PP. 85 - 91
On the Fishes of Kojima Bay in the Seto Inland Sea
角田 俊平;
PP. 93 - 101
Mixed-Species Groupings in Reef Fishes of Kuchierabu Island
具島 健二; 村上 豊;
PP. 103 - 121
Scanning Electron Microscopical Observations of the Equine Hooh
藤井 俊策; 田村 達堂; 岡本 敏一;
PP. 123 - 131
On the Development of Large Scale Cooperative Group of Poultry Farms in Suburban Districts : A Case Study of the Ogawara Poultry Farms
杉山 和男;
PP. 133 - 160
広島大学生物生産学部;
PP.