Studies on the breeding of sake yeast suitable for high-quality sake brewing

アクセス数 : 798
ダウンロード数 : 682

今月のアクセス数 : 3
今月のダウンロード数 : 8
ファイル情報(添付)
k6784_3.pdf 2.08 MB 種類 : 全文
ファイル情報(添付)
k6784_1.pdf 910 KB 種類 : 抄録・要旨
ファイル情報(添付)
k6784_2.pdf 210 KB 種類 : 抄録・要旨
タイトル ( jpn )
Studies on the breeding of sake yeast suitable for high-quality sake brewing
タイトル ( eng )
高品質清酒醸造に適した清酒酵母の育種に関する研究
作成者
田村 博康
NDC分類
製造工業 [ 580 ]
言語
日本語
資源タイプ 博士論文
出版タイプ Not Applicable (or Unknown)(適用外。または不明)
アクセス権 オープンアクセス
収録物識別子
・Takashi Kuribayashi, Hiroyasu Tamura, Keigo Sato, Yoshihito Nabekura, Toshio Aoki, Yoshihiko Anzawa, Kazuaki Katsumata, Shunji Ohdaira, Susumu Yamashita, Kazunori Kume, Mitsuoki Kaneoke, Ken-ichi Watanabe, and Dai Hirata; Isolation of a non-urea-producing sake yeast strain carrying a discriminable molecular marker; Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry, 77(12), 2505-2509 (2013). (doi: 10.1271/bbb.130621) ~を参照している
・Hiroyasu Tamura, Hiroki Okada, Kazunori Kume, Takayuki Koyano, Tetsuya Goshima, Ryo Nakamura, Takeshi Akao, Hitoshi Shimoi, Masaki Mizunuma, Yoshikazu Ohya, and Dai Hirata; Isolation of a spontaneous cerulenin-resistant sake yeast with both high ethyl caproate-producing ability and normal checkpoint integrity; Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry, 79(7), 1191-1199 (2015). (doi: 10.1080/09168451.2015.1020756) ~を参照している
[DOI] http://doi.org/10.1271/bbb.130621 ~を参照している
[DOI] http://doi.org/10.1080/09168451.2015.1020756 ~を参照している
学位授与番号 甲第6784号
学位名
学位授与年月日 2015-09-25
学位授与機関
広島大学