Effect of Maltodextrin on the Glass Transition Properties of Freeze-Dried Mango Powder
アクセス数 : 536 件
ダウンロード数 : 213 件
今月のアクセス数 : 0 件
今月のダウンロード数 : 0 件
この文献の参照には次のURLをご利用ください : https://ir.lib.hiroshima-u.ac.jp/00046193
File |
k7611_1.pdf
477 KB
種類 :
abstract
|
File |
k7611_2.pdf
476 KB
種類 :
abstract
|
File |
k7611_4.pdf
498 KB
種類 :
summary
|
Title ( eng ) |
Effect of Maltodextrin on the Glass Transition Properties of Freeze-Dried Mango Powder
|
Title ( jpn ) |
マルトデキストリンが凍結乾燥マンゴー粉末のガラス転移特性に及ぼす影響
|
Creator |
Fongin Suwalee
|
Descriptions |
内容の要約
|
Language |
eng
|
Resource Type | doctoral thesis |
Access Rights | open access |
Dissertation Number | 甲第7611号 |
Degree Name | |
Date of Granted | 2018-03-23 |
Degree Grantors |
広島大学
|