Relationship between physical parameters and chemical composition in banana fruits during ripening

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ファイル情報(添付)
diss_ko1092.pdf 36.6 MB 種類 : 全文
タイトル ( eng )
Relationship between physical parameters and chemical composition in banana fruits during ripening
タイトル ( jpn )
追熟中のバナナ果実の物理的パラメーターと化学的成分との関係
作成者
児島 清秀
内容記述
CONTENTS / p2
Chapter I,General Introduction / p4
Chapter II,Novel technique for measuring tissue firmness within tomato(Lycopersicon esculentum Mill.)fruit. / p12
Chapter III,Physical measurement of firmness of banana fruit pulp:determination of optimum conditions for measurement. / p27
Chapter IV,Fruit Softening of Banana:correlation among stress-relaxation parameters,cell wall components and starch during ripening. / p40
Chapter V,General Discussion / p56
Chapter VI,Acknowledgement / p65
Chapter VII,References / p66
NDC分類
農業 [ 610 ]
言語
英語
資源タイプ 博士論文
権利情報
Copyright(c) by Author
出版タイプ Not Applicable (or Unknown)(適用外。または不明)
アクセス権 オープンアクセス
学位授与番号 甲第1092号
学位名
学位授与年月日 1993-03-03
学位授与機関
広島大学